Kuchyně
kuchynska-linka-bila1

KUCHYNĚ

Srdce domova

Pomůžeme Vám navrhnout kuchyňskou linku tak, abyste neztráceli čas zbytečným hledáním a běháním po kuchyni. Podle slov klientů se naše návrhy kuchyní vyznačují logikou, ergonomií a praktičností. Smysluplné uspořádání jednotlivých zón ušetří nejen Vaše kroky, ale také drahocenný čas. Zároveň bude vaření větší zábavou a zážitkem.

Poradíme Vám, jaké vybrat materiály nebo druhy kování, typ pracovní desky a další „vychytávky“, které nejen usnadní práci v kuchyni, ale také budou skvěle vypadat. Dodavatele a výrobce si pečlivě vybíráme, protože pro Vás chceme to nejlepší.

KUCHYŇSKÉ LINKY

Navrhneme ideální rozvržení  kuchyňské linky a úložných prostorů. 

SKŘÍŇKY

Kuchyňské skříňky prakticky uspořádáme podle zón a potřeb zákazníků.

ÚLOŽNÉ PROSTORY

Vyrobíme na míru nepostradatelné úložné prostory.

JÍDELNÍ STOLY

Praktické a elegantní jídelní sety v souznění s kuchyňskou linkou. 

Jak navrhnout kuchyňskou linku?

Při návrhu nové kuchyně je nutné myslet na zásady pro uspořádání tzv. zón/prostorů, kterými jsou prostor pro vaření, přípravu potravin, mytí, ukládání zásob a kuchyňské nádobí. 

Nedílnou součástí kuchyňské linky jsou spotřebiče, na které zajistíme kompletní servis. Dodáváme Vám je za zvýhodněných podmínek a rovnou i zapojíme. Vy si je pouze vyberete a zbytek necháte na nás.

Pokud váháte, který spotřebič zvolit, doporučíme Vám jich hned několik na základě letité praxe a recenzí našich zákazníků. 

Kuchyně vyrábíme precizně a přesně na míru podle požadavků a přání zákazníka. Používáme zdravotně nezávadné materiály a výrobky prvotřídní kvality.

NÁVRH KUCHYNĚ NA MÍRU

Připravíme 3D grafický návrh kuchyně a poradíme s jejím vybavením. Rádi Vám ukážeme poslední trendy z kuchyňských linek a představíme vychytávky z našich realizací.  

KUCHYŇSKÉ SKŘÍŇKY

Vytvoříme 3D návrh, kde si vytvořenou kuchyni prohlédnete. Máme připravené vzorky materiálů, podle kterých budete moci vybírat a kombinovat druhy, vzory a barvy. Pracujeme s osvědčenými výrobci kuchyňských dvířek s několika desítkami druhů povrchů, barev a kování.

Přijďte si k nám vybrat svojí vysněnou kuchyň

Typy skříněk

Skříňky v kuchyni jsou podstatnou částí celé místnosti. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv typ skříňky, poradíme a vysvětlíme výhody a úskalí daných variant. 

ÚLOŽNÉ PROSTORY

Projekty domů snad ani nepočítají se spižírnou nebo komorou a přitom se markantně vrací do našich domácností zavařování nebo sušení potravin. 

Pro tyto případy jsme tady pro Vás, abychom pomohli vymyslet a navrhnout úložný prostor nejen v kuchyni. 

NÁŠ TIP!

Chybí prostor pro komoru na potraviny? Zdrojem úložného prostoru může být například ostrůvek.

“úložného prostoru není nikdy dost, dvojnásob to platí o kuchyni…”

JÍDELNÍ STOLY

Každé jídelně vévodí stůl a židle. Jídelní stoly ladíme do designu místnosti stejně jako židle, přičemž jejich počet odpovídá minimálně počtu členů domácnosti. Pro výrobu stolu pečlivě vybíráme materiál (dřevo – masiv, lamino, kov, sklo) s ohledem na jeho funkčnost – rozkládací, či stálá velikost. 

Řešíte interiér?

 Vytvoříme grafický návrh, který společně projdeme kousek po kousku. Rádi poradíme s maximálním využitím prostoru. Zašlete nám poptávku, nebo zavolejte  +420 731 472 586.

    Zásady ochrany osobních údajů
    Když navštívíte náš web, může prostřednictvím vašeho prohlížeče ukládat informace z konkrétních služeb, obvykle ve formě souborů cookie. Zde můžete změnit své předvolby ochrany osobních údajů. Upozorňujeme, že blokování některých typů souborů cookie může mít vliv na zobrazování webových stránek a námi nabízených služeb.